Autor: onogost.me
Foto: SRC Nikšić
08:08
20.8.2019.

Bazen van funkcije, počeo redovni godišnji remont

Shodno Pravilniku o sanitarno tehničkim i higijenskim uslovima, kao i o uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od javnog zdravstvenog interes, juče je započet obavezni godišnji servis bazena u Sportsko rekreativnom centru Nikšić.


Servis podrazumijeva čišćenje bazenske školjke, promjenu mlaznica, provjeru i zamjenu filtera u ventilacionim komorama, kao i popravku ostalih oštećenja koja budu primijećena.

Iz SRC Nikšić su kazali da je bazen u dobrom stanju i bez većih oštećenja, a sa radom bi trebalo da nastavi najkasnije do 15. septembra.

Nikšićki bazen inače krase odlični uslovi za rad i rekreaciju. Prethodne sezone odigrano je i finale Evro kupa u vaterpolu, a redovno na pripreme dolaze sve reprezentativne vaterpolo selekcije Crne Gore, dok su za treninge i utakmice bazen koristili i vaterpolisti hercegnovskog Jadrana.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:04
  20.2.2020.

  U znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i večeras je u našem gradu održana litija, kojoj je prethodio moleban u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog.

 • 18:46
  20.2.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:54
  20.2.2020.

  Nova lična karta sadržaće čip i moći će da se koristi u elektronskoj trgovini, saopštila je Milanka Baković, generalna direktorica za građanska stanja i lične isprave u MUP-u, nakon današnje sjednice Vlade.

 • 15:57
  20.2.2020.

  U udesu koji se danas oko 15h dogodio kod Hotela Onogošt, lakše je povrijeđena Nikšićanka A. Š. (45).