Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:57
13.1.2022.

Četiri nova filma na repertoaru bioskopa Cinema 213

Akcija "The King's Man - Početak", domaća drama "Zlatni dečko", porodični film "Vuk i lav" i američki horor "Vrisak" noviteti su na reportoaru bioskopa Cinema 213.

 

Posjetioci će danas biti u prilici da pogledaju "The King's Man - Početak", "Zlatni dečko" i "Vuk i lav", dok će "Virisak" biti prikazan sjutra u 20.30 časova.

Termin u 16 časova rezervisan je za porodični film "Vuk i Lav". Nakon dedine smrti, dvadesetogodišnja Alma odlučuje da se vrati u svoj dom iz djetinjstva - malo ostrvo u srcu veličanstvene kanadske šume. Ubrzo, ona spašava dva bespomoćna mladunčeta: vuka i lava. Ali, taman kad je na pomolu neraskidivo zajedništvo, njihov svijet se ubrzo ruši, jer čuvar šume otkriva životinje i odvodi ih. Dvojica male braće moraju da krenu na opasno putovanje po Kanadi kako bi se ponovo spojili i jedan s drugim, ali i sa Almom.

 

 

Dva sata kasnije, u 18h, biće prikazan "Zlatni dečko". Ovo je priča o novom Maradoni. O Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča o tome gdje sve može ili ne može da vas odvede talenat. Priča o drugoj šansi…

 

 

"The King's Man - Početak" na repertoaru je u 20 časova.

 

 

"Mi smo prva nezavisna obavještajna agencija. Prefinjeni, ali brutalni. Civilizovani, ali nemilosrdni." Nastala na osnovu adaptacije stripa, špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a snimljena pod rediteljskom palicom Metjua Vona u svom trećem filmu dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namjerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili pak iz oholosti", stoji u sinopsisu filma.

Repertoar za naredne dane:

Ostale vijesti iz kategorije