Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:38
14.2.2020.

Premijera filma „Led 2“

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.


Dan će u 16.15h otvoriti porodična avantura „Sonikov film“, inspirisana svjetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svijetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovjekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spriječe ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemjerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svijetom.

Slijedi romantična komedija „Ema“ u 18.05h. Lijepa, pametna i bogata Ema Vudhaus je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kojem živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvijek  bila tu. 

Kraj dana predviđen je za premijeru romanse „Led 2“ koja će se prikazati u 20.30h. Šta se tačno dešava u onom dijelu bajki nakon vjenčanja princa i princeze kada kažu „živjeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umjetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve djeluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvijek promijeniti njihove živote...

Ostale vijesti iz kategorije