Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Damjanović: Sa Bedema poručujemo da ćemo odbraniti evropsku budućnost Nikšića

capture
screenshot
  • Autor onogost.me
  • 24.02.2021. u 08:58

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić Sanja Damjanović učestvovala je juče sa odborničkim kandidatima i volonterima u akciji čišćenje zidina Bedema, saopšteno je iz te koalicije.

Kako se navodi u saopštenju, Damjanović je istakla da je vrijeme ispisivalo istoriju po zidinama Bedema, te da će još jedna istorijska poruka biti ispisana 14.marta "kada ćemo odbraniti evropsku budućnost Nikšića i odbraniti se od svih koji žele da nas uvedu u duboku prošlost".

Ona je navela da je srećna što učestvuje u toj simboličnoj akciji kojom se želi pokazati da će i naredna gradska uprava biti posvećena očuvanju temeljnih vrijednosti Nikšića ali i održivom razvoju našeg grada.

"Želimo da zaštitimo našu životnu sredinu, želimo da zaštitimo zdravlje naših mladih ljudi, budućih generacija, a istovremeno da gradimo zelenu ekonomiju", kazala je Damjanović.

Ona je dodala održivim razvojem, zelenom ekonomijom i pametnim razvojem možemo privući investitore i značajna donatorska sredstva koja su preduslov za stvaranje novih radnih mjesta te da zato snažno vjeruje u trijumf koji će donijeti naši sugrađani 14.marta, odnosno u trijumf evropskog razvoja Nikšića.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.