Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Koalicija „Za budućnost Nikšića“: Napadnut i pretučen naš aktivista

154211734_457199362134803_8927338921929596055_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.02.2021. u 20:05

Aktivista koalicije „Za budućnost Nikšića“ Luka Trebješanin večeras je napadnut i pretučen, saopšteno je iz pomenute koalicije.

Kako kažu, napad se dogodio u Dragovoj Luci, tako što su ga nepoznate osobe prvo poprskale biber sprejem, a zatim udarale šipkama.

„Njega je napalo nekoliko za sada nepoznatih lica. Nanesene su mu teže tjelesne povrede. Ovim putem zahtjevamo da se počinioci ovog kukavičkog čina što prije pronađu i procesuiraju. Naš mladi aktivista je nekoliko noći praćen i sve su prilike da je napad bio planiran nekoliko dana unazad. Želimo da kažemo da očekujemo da se ovaj slučaj riješi do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo  i da potražimo one  koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne riješi smatraćemo da iza ovoga stoji policija. Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smijeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrijednostima i evropskom timu", navodi se u saopštenju koalicije.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.