Autor: onogost.me
Foto: privatna arhiva
20:51
5.9.2019.

OO DPS Nikšić moći će da predlaže kandidate za predsjednika partije

Večeras su u prostorijama Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić, održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora.


Na sjednici Izvršnog i Opštinskog odbora kojima je predsjedavao predsjednik OO Ivan Mitrović, članovi odbora su upoznati sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju Kongresa DPS-a koji će se održati 30. novembra.

Usvojena su Uputstva i Plan aktivnosti Opštinske organizacije DPS CG – Nikšić, a u susret VIII kongresu.

"Na sjednici Opštinskog odbora usvojena je Odluka o kriterijumima i postupku izbora predstavnika za VIII Kongres DPS Crne Gore, prema kojoj Opštinska organizacija DPS NK, u skladu sa izbornim rezultatima na prethodnim lokalnim izborima i na osnovu principa reprezentativnosti opštinskih organizacija broji 42 predstavnika. Planom je predviđeno i održavanje sastanaka svih mjesnih odbora na kojima će članovi i simpatizeri DPS-a Nikšić imati priliku da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora, kao i učesnike VIII Kongresa partije", navodi se u saopštenju OO DPS-a. 

 

 

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:16
  16.11.2019.

  U susret izbornoj, 2020. godini, kroz sporazumni raskid radnog odnosa Opštinu Nikšić je napustilo oko 20 radnika koji su navodno višak, na osnovu prodaje radnih mjesta, saopštio je Nemanja Vuković, potpredsjednik Opšinskog odbora Demokrata Nikšić.

 • 19:18
  4.11.2019.

  Ženska politička mreža počela je danas kampanju “Vijek borbe za politička prava žena” povodom zahtjev mreže da se unaprijedi izborno zakonodavstvo, odnosno da se usvoji set normi.

 • 16:38
  3.11.2019.

  Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković uručio je sinoć, na svečanoj sjednici opštinskog odbora SNP Nikšić, 53 članske karte novim članovima te stranke.

 • 10:15
  28.10.2019.

  Jedna bitka izgubila je svog vojskovođu, a ostaje sjećanje na patriotu koji nije pristajao na to da se crnogorsko društvo dijeli, kazao je predsjednik posebnog kluba poslanika Aleksandar Damjanović, na komemorativnoj sjednici povodom smrti poslanika Radničke partie Janka Vučinića.