Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Posljednji dan za predaju izbornih lista

118582702_323144748746097_35916532027576224_n_0_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 16.02.2021. u 07:05

Rok za predaju izbornih lista za predstojeće lokalne izbore u Nikšiću, koji će se održati 14. marta, ističe večeras u ponoć.

Liste za izbor odbornika dostavljaju se Opštinskoj izbornoj komisiji u periodu od 20 dana od raspisivanja izbora do 25 dana prije termina izbora.

Listu je do sada predala Socijaldemokratska partija pod nazivom „Srcem za Nikšić”, čiji je nosilac Željko Nikolić, zatim Građanski pokret URA - Crno na bijelo čija odbornička lista nosi naziv “Može Nikšić“, na čijem je čelu Tatjana Đurišić Bečanović, kao i Narodni pokret Crne Gore, predvođen biznismenom Dakom Davidovićem, čija lista nastupa pod sloganom „Za vaskrsenje Nikšića“.

Danas će u podne listu predati koalicija pod nazivom „Evropski tim za Nikšić“, čiji slogan glasi „Zajedno mijenjamo grad nabolje“, a čiji je nosilac Sanja Damjanović. Pomenutu koaliciju čine Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Liberalna partija i Patriotsko-komitski savez.

Nakon njih odborničku listu u 13h predaće koalicija koju čine Demokratska Crna Gora, novoosnovani pokret Ne damo Nikšić, Demos, Partija penzionera invalida i restitucije i nezavisni intelektualacI "Plenum 083". Naziv koalicije biće predstavljen danas tokom predaje izborne liste, a nosilac je Momo Koprivica.

Posljednja će izbornu listu predati koalicija „Za budućnost Nikšića“ danas u 16h.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.