Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kup CG: Sutjeska ubjedljiva protiv Lovćena

71894434_410197283027047_993421365719597056_n
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 02.10.2019. u 14:17

Fudbaleri Sutjeske savladali su Lovćen na svom terenu u prvoj utakmici osmine finala Kupa Crne Gore, a rezultat je nakon 90 minuta igre bio 4:0.

Ekipa Nikole Rakojevića opravdala je ulogu favorita protiv drugoligaša sa Cetinja, a sva četiri gola na meču kraj Bistrice viđena su u drugom dijelu igre.

U prvom poluvremenu “plavi” su imali inicijativu, stvorili nekoliko izglednih proilika, ali su mreže ostale netaknute.

Prvu ozbiljnu priliku Nikšićani su imali u 13. minutu, kada je nakon gužve u šesnaestercu Cetinjana, probao Bojan Božović, ali je lopta otišla pored gola. Dva minuta kasnije pokušao je i Božo Marković sa distance, ali lopta odlazi malo pored lijeve stative gola Filipa Rosandića.

U 26. minutu nova prilika za igrače u plavim dresovima. Nakon pokušaja Božovića lopta odlazi u korner, da bi nakon udarca iz ugla isti igrač probao glavom, ali lopta ide preko gola. Božo Marković je u 32. minutu imao priliku, ali je lopta pogodila Matiju Pejovića i otišla u korner.

Najbolju šansu za ekipu Lovćena u prvih 45 minuta imao je Petar Čavor, ali je nakon njegovog pokušaja odlično reagovao Suad Ličina.

Drugo poluvrijeme pratila je kiša, ali i golovi. Mrežu Cetinjana prvi je zatresao Miljan Vlaisavljević u 59. minutu, nakon udarca sa ivice šesnaesterca, da bi “plavi” terensku nadmoć materijalizovali i drugim golom u 61. minutu. Sa desne strane je centrirao Dragan Grivić, a loptu glavom u gol poslao Božo Marković.

U 72. minutu gađao je Milovan Petrović, ali je izblokiran njegov pokušaj, da bi potom nakon kornera Marka Ćetković glavom pored gola gađao Marušić. Treći gol za Sutjesku postignut je u 77. minutu, kada je sa bijele tačke bio precizan Marko Vučić, dok je konačan rezultat postavio Božo Marković u posljednjem minutu sudijske nadoknade.

Revanš je na programu 23. oktobra.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.