Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šampion počeo pripreme, danas saznaje rivala u kvalifikacijama za LŠ

64463253_638353533296138_3108559353020416000_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2019. u 06:20

Fudbaleri aktuelnog šampiona Crne Gore u fudbalu, ekipe Sutjeske, počeli su pripreme za narednu sezonu, a danas će nakon žrijeba u Nionu saznati i svog rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

UEFA je 32 ekipe podijelila u tri grupe, pa su mogući protivnici “plavih“ Seltic (Škotska), Karabag (Azerbejdžan), Šerif Tiraspol (Moldavija), F91 Dudelanž (Luksemburg) i Slovan Bratislava (Slovačka).

Žrijeb za prvo kolo kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona biće održan danas od 14.30h, dok će potencijalne protivnike u drugom kolu Lige šampiona ili Lige Evrope Nikšićani saznati na žrijebu koji će biti održan u srijedu 19. juna u 12h.

Šef stručnog štaba “plavih” Nikola Rakojević obavio je prozivku igrača koji su proteklih dana odradili neophodne ljekarske preglede, nakon čega je odrađen i prvi trening, čime su zvanično počele pripreme za novu sezonu.

U odnosu na kraj prethodne sezone, na okupljanju tima nije bilo Stefana Cicmila zbog povrede, Miloša Vučića i Luke Merdovića koji su odlučili da promijene sredinu, dok se na prozivci nije pojavio ni libijski reprezentativac Zakaria Alharaiš, iako mu ugovor sa klubom ističe 30. juna.

Nova lica bila su povratnik sa pozajmice iz ekipe Lovćena Novica Eraković, kao i nove akvizicije – Stefan Nikolić, Aleksandar Šofranac i Damir Kojašević, kao i trojica omladinaca naše ekipe Babić, Janjić i Bojović.

Na raspolaganje šefu struke Nikoli Rakojeviću stavili su se:

Golmani: Vladan Giljen, Suad Ličina i Darko Mićanović

Odbrana: Marko Vučić, Nemanja Nedić, Darko Bulatović, Dragan Grivić, Bojan Ciger, Aleksandar Šofranac i Anto Babić

Sredina terena: Marko Ćetković, Stefan Stefanović, Branislav Janković, Vladan Bubanja, Aleksa Marušić, Novica Eraković i Nikola Janjić.

Napadači: Bojan Božović, Božo Marković, Milutin Osmajić, Miljan Vlaisavljević, Stefan Nikolić,  Damir Kojašević i Marko Bojović. 

“Plavi” će trenirati u Nikšiću do četvrtka, kada je planiran odlazak na pripreme na Zlatibor gdje će se ekipa zadržati do 3. jula.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.