Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:26
22.8.2019.

Crnogorski sportisti kreću na Mediteranske igre na pijesku

Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku 2019. Igre će se održati u gradu Patrasu u Grčkoj, gdje će biti otvorene svečanom ceremonijom 25. avgusta i trajaće do 31. avgusta.


Na Igrama će učestvovati 26 zemalja, među kojima je i Crna Gora, kao i zemlje iz regiona.

Tokom Mediteranskih igara na pijesku, takmičari će se nadmetati u 11 sportskih disciplina, od kojih Crna Gora učestvuje u odbojci na pijesku. Naš tim predstavljaće Vuk Medenica i Aleksandar Marojević, na čelu sa trenerom i šefom misije Nikolom Pješčić.

Tim povodom, predstavnici kompanije Jugopetrol AD EKO benzinske stanice, zvanično gorivo Crnogorskog olimpijskog tima su ispratili sportiste,  poželjeli srećan put i dobre sportske rezultate.

Kompanija Jugopetrol AD EKO benzinske stanice podržava razvoj sporta kroz brojne projekte i podršku Crnogorskom Olimpijskom komitetu Crne Gore.

“Kao sponzor COK-a, veliko nam je zadovoljstvo što nastavljamo sa podrškom našim sportistima koji će učestvovati na II Mediteranskim igrama na pijesku u Grčkoj. Zajedno treba da radimo na većoj popularizaciji sporta, podršci mladim talentima za postizanje boljih rezultata  i mogućnosti da zajedno sa drugim sportistima učestvuju na velikim sportskim takmičenjima. Crnogorskim sportistima želimo uspješno takmičenje i nadamo se da će ostvariti sjajne sportske rezultate.“ – saopštio je ovom prilikom direktor operativnih poslova i logistike kompanije,  gospodin Veselin Gačević.

 

izvor: reprezentacija.me

Ostale vijesti iz kategorije

 • 18:12
  18.9.2019.

  Crnogorski stonoteniser Filip Radović, osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom u Helsinborgu.

 • 19:53
  17.9.2019.

  Selektor Crne Gore Veljko Bašić rekao je da je ekipa već tokom meča sa Poljskom mislila na odlučujući duel sa Česima.

 • 18:26
  17.9.2019.

  Odbojkaši Crne Gore poraženi su od Poljske sa 0:3 (10:25, 17:25, 19:25) u setovima u svom četvrtom meču na Evropskom prvenstvu.

 • 08:42
  17.9.2019.

  Odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće danas protiv Poljske četvti meč na svom premijernom nastupu na Evropskom prvenstvu.