“Nada Ćorović treća igračica iz Levalee koja nosi dres reprezentacije”

rscg.me
 • Autor onogost.me
 • 27.02.2023. u 20:21
„Lavice“ su se okupile prvi put nakon novembra prošle godine i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori. Na spisku A reprezentacije je i debitantkinja – lijevi bek francuskog Bezansona Nada Ćorović iz Nikšića.

Iz Levalee, kluba gdje je napravila prve rukometne korake, ističu da je poziv za reprezentaciju ogroman uspjeh i kruna višegodišnjeg rada.

“Iz Levalee preko Juvente, Jagodine do Bezansona i A reprezentacije. Nada je djevojka koja je svoje prve rukometne korake načinila u našem klubu. Bila je dio generacije djevojčica rođenih 2000. godine sa kojima je osvojila pionirsku ligu, bila je najbolji mladi igrač Crne Gore, sportista grada Nikšića, tri godine zaredom je bila najbolji strijelac prve crnogorske lige”, kazali su iz uprave Levalee.

Pored Andrijane Popović i sestre Nataše, Nada je, kako su istakli, treća igračica iz njihove rukometne škole koja nosi dres A reprezentacije.

“To je za Nadu lično jedan ogroman uspjeh i kruna rada, zalaganja i odricanja, do koje je stigla težim putem. Svakako je i za deset godina rada i postojanja za naš klub veliko priznanje i čast, ali i dokaz da smo na pravom putu, da devojke iz našeg kluba nastavljaju dalje gradeći svijetlu rukometnu budućnost u istaknutim evropskim ligama i klubovima.

Upravo zato i postojimo kao klub i radimo na tome da svakodnevno napredujemo da bi mnoge naše igračice pratile primer Nade, ali i neke nove prepoznale Levaleu kao brend i bazu u kojoj mogu steći bogato i kvalitetno rukometno znanje pomoću koga će se ostvariti na profesionalnom nivou”, kazali su iz RK Levalea.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Selektorka ženske kadetske reprezentacije Crne Gore, Tatjana Jeraminok, objavila je spisak od 18 igračica za minipripreme za Evropsko prvenstvo u Podgorici. Na spisku od 18 potencijalnih reprezentativki našlo se i šest igračica Levalee i jedna iz redova Trebjese.
  Na međunarodnom turniru „Voljenom gradu Mostar 2023“ Rukometni klub (RK) Trebjesa osvojio je treće mjesto.