Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nova reakcija „Vojvoda“: „Grobarima“ su otvorena vrata Sportskog centra, ali samo ako mogu proći pored nas

dsc_6019
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 02.01.2016. u 19:20

Pritisak pred meč sa Partizanom ovih dana, kako stvari stoje, možda najmanje osjećaju sami igrači Sutjeske. Zato izvan terena sijevaju varnice kada su navijački odnosi u pitanju. 

„Grobarima“ je zabranjen ulaz, a „Vojvode“ im poručuju da ni ne pomišljaju da uđu u Sportski centar. Na stranu što po propozicijama ABA lige to nije dozvoljeno, to bi ipak bilo ispod časti nikšićkim „Vojvodama“.

„Što se tiče nas “Grobarima” su vrata Sportskog centra otvorena, naravno ako mogu proći pored nas, a pravim navijačima je karta najmanji problem“, poručuju Vojvode..

Vođa navijača, Boris Kustudić, je ranije danas za portal Onogošt kazao da neće dozvoliti da se „Grobari“ organizovano prošetaju ulicama Nikšića. Kako kaže, kad oni ne mogu da idu na gostovanja, onda ne treba ni druge navijačke grupe da dolaze.

„Prije nepuno mjesec dana ĶK Sutjeska je gostovala u Podgorici. Utakmica je bila neizvjesna, Budućnost je slavila u produžetku. „Vojvode“ su se prije te utakmice organizovale da krenu za Podgoricu da podrže svoje igrace, međutim u tome ih je spriječila policija. Da smo otišli na tu utakmicu možda bi i ishod meča bio drugačiji“  zaključuje Kustudic.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ligaški dio takmičenja u Prvoj košarkaškoj ligi završen je sinoć pobjedom Podgorice na gostovanju Kotoru 69:65. Na taj način, ovaj dio prvenstva sa najboljim skorom završili su Podgorica i Sutjeska, koji su na taj način osigurali vizu za ABA 2 ligu naredne sezone i mjesto u baražu za plej-of.
Sutjeska je danas u 26. kolu Prve crnogorske košarkaške lige savladala Danilovgrad - 103:79.
Košarkaši Sutjeska večeras u posljednjem kolu Prve crnogorske košarkaške lige dočekuju Danilovgrad.