Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sport

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.
Fudbaleri Sutjeske su na stadionu kraj Bistrice savladali Mladost DG rezultatom 2:1, u susretu 25. kola Meridianbet 1. CFL.
Utakmicama 25. kola danas će biti nastavljeno takmičenje u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.
Košarkaši Sutjeske su u Širokom Brijegu savladali Helios 74:53 i napravili veliki korak ka plej-ofu NLB ABA2 lige.
Sutjeska je sinoć na svom parketu savladala Podgoricu 87:82 u 17. kolu Prve crnogorske košarkaške lige i potvrdila dominaciju u domaćem prvenstvu.
Novi saziv Skupštine Košarkaškog saveza Crne Gore imaće ukupno 91 delegata, odlučeno je na današnjoj sjednici.
Košarkaši Sutjeske danas od 18 časova u 17. kolu Prve crnogorske košarkaške lige dočekuje Podogricu, a nakon derbija situacija na tabeli mogla bi da bude mnogo jasnija.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Odbojkaši Budve u polufinalu Kupa Crne Gore igraće protiv barske ekipe Galeb Liko Soho Group, dok će rival Budućnost Volleya biti Sutjeska, odlučeno je žrijebom u prostorijama Odbojkaškog saveza.

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.
Lijevi bek francuskog Bresta i crnogorske reprezentacije, Đurđina Jauković, pokidala je prednje ukrštene ligamente koljena koje je operisala prije dvije godine.
Takmičar TK Glava Zete Pavle Vukosavljević je po prvi put u kategoriji do 16 godina stigao do polufinala na turniru iz kalendara Tennis Europe koji se održao u Podgorici.
Crnogorski teniser Pavle Vukosavljević je osvojio drugo mjesto na međunarodnom “Montenegro kupu” za igrače do 14 godina koji je održan u Nikšiću.
U danima kada se Novak Đoković na Roland Garosu bori za titulu najboljeg tenisera u istoriji tenisa, neki novi klinci će na teniskim terenima pod Trebjesom dati sve od sebe da budu korak bliže da jednog dana zaigraju na čuvenoj šljaci u Parizu.
Prvi selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Petar Porobić iznenada je preminuo u 67. godini.
Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.
Na 41. Međunarodnom turniru "Kup Mimoze", održanom u Igalu, takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su pet medalja – dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije bronzane.
Crnogorski karatisti Nikola Malović i Nemanja Mikulić osvojili su bronzane medalje na turniru Serije A u Larnaki. Malović je u meču za bronzanu medalju, u kategoriji do 84 kilograma, pobijedio Muhameda Arifa Afigudima iz Malezije 5:1.
Takmičari džudo kluba Trebjesa, na juče održanom "Mladost Open" kupu u Podgorici, osvojili su sedam medalja - dvije zlatne, dvije srebrne i tri bronzane.