Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kultura

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – triler “Nešto je u moru”, akcija “Grof Monte Kristo” i komedija “Odvedi me na mjesec”.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma - komedija “Dedpul i Vulverin” i animirana avantura “Pas i mačka”.
Nevladina organizacija Umjetničko-muzičko udruženje “Scena" raspisala je Javni poziv za učešće mladih iz Nikšića na onlajn muzičkoj audiciji.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – animirani „Nerazdvojni“, triler „Tornado 2“ i horor „Maxxxine“.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – triler “Nešto je u moru”, akcija “Grof Monte Kristo” i komedija “Odvedi me na mjesec”.
Izložba Matice crnogorske pod nazivom „13. jul 1941. – Godine prkosa i ponosa“ biće otvorena sjutra u 19 sati u Kreativnom habu „Kuća Pekića“ u Šavniku.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – akcija „Do zadnjeg daha“, drama „Van sezone“ i anime „Blue lock the movie- epizoda Nagi“.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma – drama, horor “Tiho mjesto: Dan prvi” i drama “Horizont: Američka saga - prvo poglavlje”.
U sali Nikšićkog pozorišta večeras, sa početkom u 19 časova, biće upriličen Završni koncert omladinskog i dječjih folklornih ansambala JU "Zahumlje" pod nazivom "Djeca, srcem".
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – drama “Bajkeri”, horor “Egzorcizam”, horor “Ubod” i animacija “Gojazan ja 4”, koja će biti pretpremijerno prikazana od 22. juna.
U sali Nikšićkog pozorišta, u okviru "Revije dokumentarnog filma", koja se realizuje u saradnji sa UnderhillFestom, biće upriličena projekcija dokumentarnih filmova "Porodica na određeno vrijeme“, u režiji Seada Šabotića i "Dezerteri“, u režiji Damira Markovine.