Čitaoci šalju

Imaš vijest?

Imaš informaciju, fotografiju, video, dobru ideju ili te nešto muči? Podijeli to sa nama!

Naša sugrađanka Teodora Radunović, učenica Osnovne škole „Luka Simonović“ i Muzičke škole „Dara Čokorilo“, stihovima je čestitala Dan opštine, 18. septembar.
Stanje u kom se nalazi Naselje pod Trebjesom je blago rečeno katastrofalno. To se ogleda u slivnicima, trotoarima, šahtama bilo za odvod vode ili fekalija, nepriključenost većeg dijela naselja, kao i nedovršenost poprečnih ulica sa zamjenom vodovodnih cijevi i priključcima na novu kanalizacionu mrežu i završnog asfaltnog sloja.
Naš sugrađanin Budo Ratković, ali i ostali mještani Naselja Buda Tomovića godinama se susreću sa nizom problema u tom naselju. Naime, put je u veoma lošem stanju, pa kada padne kiša i snijeg kretanje njim je jako otežano. Kada nema kiše ostaje "oblak" prašine.
Iako se mogu pohvaliti da su među prvima napravili vodovod u Drobnjaku, vode u šavničkom selu Petnjica nema dovoljno, tvrdi Nebojša Karadžić porijeklom iz tog kraja.

Imaš vijest?

Imaš informaciju, fotografiju, video, dobru ideju ili te nešto muči? Podijeli to sa nama!

Iako je Elektroprivreda Crne Gore lokalnim samoupravama i privrednim društvima poslala istu poruku koja važi za domaćinstva: da je uputno da se pribjegne mjerama štednje kako bi se pružio doprinos prevazilaženju efekata energetske krize, po fotografijama koje nam je dostavio čitalac našeg portala reklo bi se da u opštini Nikšić baš i ne štede.