Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Košarka

Ženska kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore izgubila je od Finske 97:54 u drugom kolu D grupe Evropskog prvenstva koje se održava u Miškolcu u Mađarskoj.
Košarkašice Crne Gore ostvarile su pobjedu na startu pretkvalifikacionog turnira za plasman na Svjetsko prvenstvo. Izabranice Jelene Škerović savladale su jutros u Meksiko sitiju, u B grupi, selekciju Novog Zelanda 88:64.
Ženska kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore izgubila je od Finske 97:54 u drugom kolu D grupe Evropskog prvenstva koje se održava u Miškolcu u Mađarskoj.
Sutjeska će naredne sezone u NLB ABA2 ligi igrati u grupi B protiv Vojvodine, Bosne i Rabotničkog, odlučeno je na žrijebu.
Nakon jedne sezone provedene u Rusiji, Bojan Dubljević se vratio na Pirineje - crnogorski košarkaš je novi igrač Saragose.
Pioniri košarkaškog kluba Sutjeska osvojili su drugo mjesto u šampionatu Crne Gore i zaokružili uspješnu sezonu.
Košarkaši Budućnosti igraće u finalu prvenstva Crne Gore, nakon što je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) u njihovu korist danas registrovao meč protiv Sutjeske, koji je sinoć prekinut zbog upada navijača gostiju na teren tokom druge četvrtine.
Sutjeska je sinoć u prvom meču plej-ofa Prve crnogorske košarkaške lige savladala Podgoricu rezultatom 85:81.
Ligaški dio takmičenja u Prvoj košarkaškoj ligi završen je sinoć pobjedom Podgorice na gostovanju Kotoru 69:65. Na taj način, ovaj dio prvenstva sa najboljim skorom završili su Podgorica i Sutjeska, koji su na taj način osigurali vizu za ABA 2 ligu naredne sezone i mjesto u baražu za plej-of.