Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Fudbal

Fudbaleri Sutjeske poraženi su od Arsenala kraj Bistrice rezultatom 1:2 u susretu 4. kola Meridianbet 1. CFL.
U četvrtom kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige Sutjeska večeras dočekuje Arsenal.
Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.
Fudbalska reprezentacija Crne Gore neće 9. septembra protiv Velsa, u meču 2. kola Lige nacija, moći da igra na stadionu pod Goricom, koji je zbog katastrofalnog stanja terena pod suspenzijom već skoro mjesec dana dana i koja nije skinuta ni nakon posljednje Uefine inspekcije.
Sutjeska je savladala Bokelj na Stadionu pod Vrmcem rezultatom 3:0 u susretu 5. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske poraženi su od Arsenala kraj Bistrice rezultatom 1:2 u susretu 4. kola Meridianbet 1. CFL.
U četvrtom kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige Sutjeska večeras dočekuje Arsenal.
U 2.kolu domaćeg fudbalskog šampionata odigrana su tri meča, u derbiju ove runde Budućnost i Sutjeska su odigrali neriješeno 1:1.
Fudbaleri Mornara dočekaće mađarsku ekipu Pakš u Nikšiću, u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, saopštili su Barani.
Fudbaler Sutjeske, Dušan Vuković, odustvovaće sa terena oko mjesec, saopšteno je iz nikšićkog kluba.
Pred prvo kolo nove fudbalske sezone Lige Crne Gore rukovodstvo Opštine Nikšić ozvaničilo je završetak radova na zapadnoj tribini stadiona FK „Sutjeska“, koja je sinoć primila prve gledaoce, kazali su iz lokalne uprave.
Sutjeska i Dečić podijelili su bodove kraj Bistrice (1:1) u premijernom meču Prve crnogorske fudbalske lige, koja ove godine započinje 19. izdanje.
Mladi crnogorski reprezentativac Vasilije Adžić igrao je pet minuta u remiju Juventusa u pripremnoj utakmici protiv Bresta.
Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.
U sjenci Evropskog fudbalskog prvenstva koje doživljava svoju kulminaciju u nedjelju kada će u finalu snage da odmjere Španija i Engleska, ostali fudbalski klubovi polako počinju sa pripremama za iduću sezonu.