Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rukomet

Lijevi bek francuskog Bresta i crnogorske reprezentacije, Đurđina Jauković, pokidala je prednje ukrštene ligamente koljena koje je operisala prije dvije godine.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.
Lijevi bek francuskog Bresta i crnogorske reprezentacije, Đurđina Jauković, pokidala je prednje ukrštene ligamente koljena koje je operisala prije dvije godine.
Bivši rukometaši Sutjeske Janko Kustudić i Đorđe Šljukić od naredne sezone nosiće dres beogradskog Partizana.
Završen je šampionat u pionirskoj ligi za djevojčice rođene 2008/2009, a prva kroz cilj prošla je ekipa Trebjese koja je na fenomenalan način završila sezonu.
Rukometni klub (RK) Trebjesa učestvovao je na međunarodnom tradicionalnom turniru povodom 26 godina od osnivanja HŽRK Kiseljak, a pored ove dvije ekipe učešće su uzeli i timovi iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine ŽRK Hadžići, HŽRK Zrinjski i RA Jerkovac.
Selektorka ženske kadetske reprezentacije Crne Gore, Tatjana Jeraminok, objavila je spisak od 18 igračica za minipripreme za Evropsko prvenstvo u Podgorici. Na spisku od 18 potencijalnih reprezentativki našlo se i šest igračica Levalee i jedna iz redova Trebjese.
Na međunarodnom turniru „Voljenom gradu Mostar 2023“ Rukometni klub (RK) Trebjesa osvojio je treće mjesto.
Nikšićanka Đurđina Malović potpisala je za Krajovu. Desni bek je odlučila, nakon dvije sezone u Tulonu, da Francusku zamijeni za Rumuniju.
Međunarodni rukometni turnir "10 godina OŽRK Iskra Stolac" u kadetskoj konkurenciji dobio je "neobičan" rasplet, pehar za osvojeno prvo mjesto podigle su pionirke RK Trebjesa.