(VIDEO) Dio Školske ulice u Kličevu već tri mjeseca bez javne rasvjete

Čitalac Portala Onogost
 • Autor onogost.me
 • 08.02.2024. u 07:57
Problem sa javnom rasvjetom prisutan je na više mjesta u gradu, a u ''glavnoj'' Školskoj ulici u Kličevu, kako nam je rekla čitateljka, javna rasvjeta već duže od tri mjeseca ne radi. 
”Riječ je o potezu od trafike – oko broja 40, do pekare “Trend”, dužine oko 400 metara. Ulica je u užasnom stanju, asfalt oštećen, a trotoar ne postoji. Djeca se vraćaju iz škole po mrklom mraku, jer je zimski period. Djeci je dodatno ugrožena bezbjednost u ionako neuslovnoj ulici za njih”, navela je ona.
Tim povodom, kaže, obratila se nadležnima u Opštini Nikšić sredinom decembra prošle godine, ali rješenja još uvijek nema.
”Javnom rasvjetom gazduje Opština. Sama sam predala Zahtjev za rješenje problema 14. decembra prošle godine. Zatim, revoltirana nezainteresovanošću i neodgovornošću Građanskog biroa, uputila sam Prigovor na diskriminatornu i selektivnu isporuku javnog dobra gradonačelniku sredinom januara ove godine”, kaže ova čitateljka i dodaje da je rezultat svega ”i dalje mrak u Školskoj ulici”.
Prema njenim riječima, prilikom predaje žalbe u Građanskom birou naišla je na nezainteresovanost i neodgovornost.
”Svi ti ljudi nikako da shvate da dobijaju platu od poreza koji mi – građani plaćamo i da im je uloga da obezbijede funkcionalno pružanje usluga građanima. Treba ih pitati koliko njih bi volontiralo u Opštini da mi prekinemo da dajemo novac za njihove plate”, smatra ona i dodaje da bi to možda navelo nekog u Opštini da uradi svoj posao.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  8

  1. Zamislite to ? AOOOO ! DONJA RUBEŽA 3 vijeka bez rasvjete,a duplo bliže centru grada od Kliceva

  2. To što su Donja Rubeža 3 vijeka bez rasvjete znači da mještani 3 vijeka nisu uspjeli da se ujedine da traže svoja prava!
   Ujedinite se, tražite svoja prava i dobićete rasvjetu. Opština je samo 1 pravni subjekat, a vas Rubežana ima koliko?

  3. Bolje i bez rasvjete, nego da imate onakvu kao u centru grada! Prst pred okom se ne vidi uvece!

  4. a ako se u roku koji je postavljen na tabli za rekonstrukciju te iste ulice u kojoj nema rasvjete to jes Skolska ul u Klicevu bude zavrsen u istom, poklonici opstini svu moju nepokretnu imovinu, a izabrani su dobri izvodjači koji nemaju ni jednu sboju gradjevinsku masinu, tako da sam siguran da nece doci do poklona opstini Niksic od mene, zato sto je od pocetka radova proslo 6 mjeseci, a radovi su jeku tek na 45m.

  5. a ako se u roku koji je postavljen na tabli za rekonstrukciju te iste ulice u kojoj nema rasvjete to jes Skolska ul u Klicevu bude zavrsen u istom, poklonici opstini svu moju nepokretnu imovinu, a izabrani su dobri izvodjači koji nemaju ni jednu sboju gradjevinsku masinu, tako da sam siguran da nece doci do poklona opstini Niksic od mene, zato sto je od pocetka radova proslo 6 mjeseci, a radovi su jeku tek na 45m.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministarstvo energetike i rudarstva objavilo je nove cijene goriva po kojima će benzin od ponoći poskupiti po četiri centa, a eurodizel cent.