Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pravila korišćenja sajta

Naziv medija

Korišćenjem bilo kog dijela portala onogost.me automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala onogost.me ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cjelosti.

Nijedan dio portala onogost.me ne smije se koristiti u nezakonite svrhe kao i za promovisanje istih.

Portal onogost.me

Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala onogost.me, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Portal sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala onogost.me koristite na vlastitu odgovornost i portal onogost.me se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Portal onogost.me polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog djela sadžaja portala smatra se kršenjem autorskih prava portala onogost.me i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog djela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (onogost.me, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je onogost.me povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

Onogost.me sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

Onogost.me linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Slanje fotografija i informacija

Web sajt onogost.me omogućava posjetiocima da pošalju svoje fotografije i informacije. To ne znači da se objavljuju sve fotografije i sadržaj koje posjetioci pošalju već samo one koje redakcija odabere. Takođe vas molimo da nam naknadno ne šaljete mejlove sa zahtjevima za obrazloženje jer fizički nismo u mogućnosti da odgovorimo na tu vrstu pitanja.

Autori čije fotografije i sadržaj bude objavljen biće potpisani onako kako su naznačili u poruci ali neće biti obaviješteni o postavljanju.

Zbog nemogućnosti provjere autentičnosti autora fotografije i sadržaja, portal onogost.me ne može da odgovara za vjerodostojnost autora fotografija i sadržaja kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije i sadržaj. Sva odgovornost pripada isključivo autorima ili onima koji su poslali fotografije ili informacije. Mi fotografije i informacije postavljamo sa dobrom namjerom i sa pretpostavkom da su oni koji šalju i stvarni autori.

U slučaju da primijetite fotografiju ili informaciju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije ili sadržaja pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu [email protected] kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

Pravila komentarisanja

Korišćenjem bilo kog dijela portala Onogošt smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Portal Onogošt daje prednost u objavljivanju onih komentara u kojima se vodi računa o pravopisu i dužini komentara, kao i onima koji se odnose isključivo na objavljeni sadržaj.

Komentare na portalu kontrolišu administratori, koji su ovlašćeni da uklone svaki komentar koji nije u skladu sa Pravilima komentarisanja.

Zabranjeno je pisati komentare isključivo velikim slovima, komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede.

Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv osoba ili grupe osoba zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, vjeri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne, političke ili bilo koje druge orijentacije/opredijeljenosti, vrijeđanje ličnosti korisnika i osoba čije ime se pojavljuje na sadržajima portala, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično ili prekršajno djelo.

Nije dozvoljeno: postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, šovinstičkog i uvredljivog sadržaja, lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatnih informacija u vezi sa sadržajem portala, kao i objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji podliježu autorsko-pravnoj zaštiti.

Redakcija portala Onogošt zadržava pravo izbora, odnosno brisanja komentara koji će biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije portal Onogošt, već isključivo autora komentara.

Ukoliko korisnik portala smatra da mu je neosnovano obrisan komentar ili korisnički nalog ima pravo žalbe direktoru komapnije Rubik doo koja gazduje portalom. Odluka direktora je konačna i korisnik na nju nema pravo žalbe.

YouTube i ostali video servisi

Onogost.me objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima youtube.com i serverima ostalih video servisa.

Video fajlovi postavljeni su po automatizmu youtube softvera na koji onogost.me nema, niti može imati uticaja. Samim tim onogost.me nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promjene pravila

Onogost.me zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila korišćenja. Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu onogost.me smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

IMPRESSUM

Direktorica

Ana Dragićević

[email protected]

Glavna urednica

Marija Goranović

[email protected]

067 143 264

Novinar

Vladan Dragićević

[email protected]

Marketing i finansije

Vanja Đurović

[email protected]

068 741 731

KONTAKT

Rubik D.O.O.

Jola Piletića 81400 Nikšić

PIB 03000214

[email protected]

mob: 069448878; 067261779