Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VIDEO: Malo zviždukao, malo gestikulirao i natucao engleski, ali završio posao

Screenshot
 • Autor onogost.me
 • 14.05.2024. u 10:31
Službenik Saobraćajne policije uradio je svoj zadatak, zaustavivši motorcikl koji je preticao preko pune linije na magistralnom putu prema Podgorici, napisavši mu adekvatnu kaznu.

Ipak, to ne bi bilo neobično, da vozač motora nije strani državljanin koji ne poznaje naš jezik, a kojem je policajac morao da objasni prekršaj. Uslijedila je zanimljiva komunikacija.

Policajac je ipak, na svoj način, uspio da mu objasni povredu saobraćajnih pravila i izazove simpatije na društvenim mrežama.

Ovaj događaj prokomentarisao je i vozač motora, kazavši da ga je nasmijao cijeli događaj.

''Prije svega da kažem da sam pogrešno preticao i da je policija bila u pravu. Međutim, pošto policajac ne govori engleski jezik, dolazi do smiješne komunikacije. To je kao zviždanje, da objasnim grešku koju sam napravio'', napisao je on na jednoj društvenoj mreži o situaciji u kojoj se našao na putu između Budoša i Bogetića.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  5

  1. Срамно снимање и изигравање неког мангупа,прво прича српски,па се после прави Енглез!!!
   И то поштени један човјек да се нађе на удару оваквих да не напишем праву ријеч

  2. Policajac je postupio pravilno.i kako treba.i ovo je jedan on najkulturnih policajaca.a ova tuga sa motorom.neka nauci nas jezik.sto bi mi učili njihov.on je došao kod nas nijesmo mi kod njega.nije lako biti policajac.treba poštovati ljude koji čuvaju tvoj život u saobraćaju.a ne ovakvo neko mangupisanje.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  U pogonima Željezare Nikšić počeće da se proizvodi eloksirana bravarija za građane po veoma povoljnim cijenama, najavio je ministar energetike i rudarstva Saša Mujović.
  Od 5. do 7. jula džipadžije će 24. godinu zaredom, u organizaciji „Montenegro trophy“, krenuti u novu avanturu. Čeka ih staza duga oko 300 kilometara i prolazak kroz tri opštine – Nikšić, Cetinje i Bar.