Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kordić: Dan opštine da bude podsticaj za nove uspjehe

Ministarstvo turizma
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2024. u 23:50
Ministarka turizma Simonida Kordić čestitala je u ime Ministarstva i svoje ime Dan opštine Nikšić sa željom da, poručila je, ovaj dan bude podsticaj za nove uspjehe.

”Nikšić, kao dio centralne regije koja do sada nije bila prepoznata kao turistička zona, zapravo ima značajan turistički potencijal i mogućnost da nađe mjesto na tržištu, koje jug i sjever ne mogu da popune”, navela je ona u čestitici.

U partnerskom odnosu sa lokalnim vlastima i zajednicom, dodala je, radiće na osnaživanju turističke privrede.

”Uvjerena sam da grad pod Trebjesom sa svojom bogatom istorijom i tradicijom ima šta da ponudi, zbog čega ćemo se truditi da, u partnerskom odnosu sa lokalnim vlastima i zajednicom, radimo na osnaživanju turističke privrede, stvarajući tako održivu destinaciju koja će pružati kvalitetna iskustva posjetiocima i doprinositi ekonomskom rastu i Nikšića i Crne Gore”, saopštila  je Kordić.

 

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija obezbijedilo je sredstva za isplatu stipendija i studentskih kredita za septembar školske 2023/2024. godine od 625.005 eura, saopštili su iz tog resora.
    Za upis na doktorske studije u studijskoj 2024/2025. godini predviđeno je ukupno 126 mjesta na 16 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora UCG, kojom je predsjedavao Milivoje Radović.