Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dankinje jedva ukrotile mlade „lavice“, večeras smo opet dobili tim

5fc9effb246a9d48dcb7c5fbaad95f71
rscg
  • Autor onogost.me
  • 05.12.2016. u 21:20

Nije falilo želje i borbenosti „lavicama“ na startu Evropskog prvenstva za rukometašice u Švedskoj, ali jeste iskustva i smirenosti u važnim trenucima meča protiv favorizovanih Dankinja. 

Odličan početak utakmice i priliku da iz sedmeraca naprave razliku nijesu iskoristile Jauković i Knežević, što su kaznile rukometašice Danske i brzo preokrenule rezultat. Sigurnom igrom Dankinje su u jednom trenutku vodile i sa 6 golova razlike, ali je podmlađena ekipa Dragana Adžića pokazala karakter, zaigrala agresivniju odbranu i do kraja uspjela da smanji zaostatak na 3 gola razlike za konačnih 11:14, pri čemu je Mehemdović  promašila i sedmerac na desetak sekundi do kraja prvog dijela

U nastavku meča mlade „lavice“ pokazale su karakter, rezultatski riješile poluvrijeme u svoju korist, ali nijesu imale strpljenja i iskustva da prelome meč i premijerni nastup u Švedskoj možda čak i riješe u svoju korist.

Imale su naše rukometašice napad za izjednjačenje, ali ga nijesu iskoristile. Konačan rezultat Crna Gora - Danska 21:22. Blistala je večeras Milena Knežević sa osam pogodaka.

Sledeći meč igramo sa Češkom koja je iznenadila Mađarsku i slavila sa 27:22

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore okupiće se sjutra u Podgorici, u okviru EHF semdice. To će ujedno biti početak priprema za Evropsko prvenstvo koje će od 28. novembra do 15. decembra biti odigrano u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.