Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
09:33
21.9.2020.

Milović: Većina Nikšićana je shvatila ozbiljnost situacije

Šef kriznog štaba opštine Nikšić Novica Milović rekao je da se od petka u našoj opštini primjenjuju represivnije mjere uslijed loše epidemiološke situacije.


„Ugostiteljski objekti u Nikšiću su prepoznali situaciuju. Pojedini lokali su otakazali žurke. Juče je napisano 15 zapisnika za nepoštovanje NKT-a“, rekao je Milović gostujući u „Bojama jutra“ na TV Vijesti.

Kaže da su im u kontrolama prioritet svadbeni saloni i ugostiteljski objekti.

„Obavljeni su razgovori sa vlasnicima svadbenih salona. Juče je prekontrolisano šest objekata“, rekao je Milović.

On kaže da se za većinu Nikšićana može reći da su shvatili ozbiljnost situacije, ali da uvijek ima onih koji to nijesu.

„U tri smjene smo na terenu. Sve resurse smo stavili na raspolaganju“, rekao je Milović.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:36
  22.10.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 15:34
  22.10.2020.

  Jedinica Hitne medicinske pomoći u Nikšiću dobila je vozilo, odnosno reanimobil, saopšteno je iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. 

 • 15:21
  22.10.2020.

  Ministarka nauke dr Sanja Damjanović danas je uručila 15 prestižnih stipendija trećoj generaciji doktoranada koji će svoje doktorske studije realizovati na univerzitetima u Crnoj Gori.

 • 12:10
  22.10.2020.

  Članovi radne grupe za borbu protiv nelegalnog ribolova, koju čine predstavnici nadležnih institucija i civilnog sektora, na posljednjem sastanku konstatovali su da je u proteklom periodu zaživio široki front u borbi protiv raznih vidova nedozvoljenog ribolova, te da su postignuti  značajni rezultati. Kako su naglasili iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Inspekcija za ribarstvo, Uprava policije kao i ribočuvarske službe u narednom periodu posebnu pažnju će posvetiti pitanju neleganog ribolova na prostoru opštine Nikšić, Danilovgrad, Tivat (Bigova) kao i Skadarskog jezera.