Autor: onogost.me
Foto: Demokrate
21:42
27.2.2021.

Mitrović: Odbacujemo manipulacije i neistinite navode DPS-a

Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice Nikšić, Marko Mitrović kazao je da odbacuju sve manipulacije i neistinite navode Demokratske partije socijalista (DPS) koji su, navodi, sračunati radi urušavanja ugleda institucija.


Opštinski odbor nikšićkog DPS danas se oglasio sa zahtijevom da se rasvijetle sve okolnosti koje se tiču napada na aktivistu koalicije "Za budućnost Nikšića" Luku Trebješanina, budući da događaj, kako su kazali, obiluje veoma sumnjivim okolnostima.

Mitrović je kazao da se državne institucija "napokon oslobađaju i pametno oporavljaju od trodecenijske devastacije".

"Krajnje je licemjerno da podvalu i neistinu pokušava plasirati ona partija čija je politička perjanica bivši direktor Ilija Ašanin koji je suprotno Hipokratovoj zakletvi, lažirao stepen povreda prebijenih maloljetnika kako bi se izbjegla pravna odgovornost policijskih službenika koji su ta zlodjela činili u ime te partije. Činjenicu da je lažirao stepen povreda tih lica nije utvrdila ova ili ona partija već je to utvrdila zvanična državna institucija Zaštitnika za ljudska prava i sloboda Crne Gore. Gospodo iz DPS-a, šta očekujete od nadležnih ljekara? Je li da lažiraju kao što su lažirali vaši partijski ljekari i eksponenti. E pa to je vrijeme prošlo i moraćete se pomiriti s tim", navodi se u reagovanju.

On je kazao da je lice primljeno na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u bolnici uvijek kad se radi o povredama zadobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem.

Ostale vijesti iz kategorije