Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Biznis centar: Počinju obuke za “Online zaposlenje”

78677030_591624144979809_9070663280644587520_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 30.11.2019. u 06:48

Neladina organizacija (NVO) Biznis centar od narednog četvrtka počinje obuke za mlada nezaposlena lica, preduzetnike (frilensere) i lica sa evidencije Biroa rada.

“Kroz konsultacije će imati priliku da nauče više o registraciji i pripremi profila na Upwork-u, pripremi youtube kanala i o načinu promocije putem youtuba, priprem ipromotivnog materijala, pripremi i načinima online promocije čime će se osposobiti za online rad i umrežavanje sa potencijalnim poslodavcima”, najavili su iz ove NVO.

Konsultacije će se organizovati u prostorijma Biznis centra u Robnoj kući Nikšićanka. Instruktor na konsultacijama je Filip Popović koji ima višegodišnje iskustvo u online zaposlenju i korisnike obuka će upoznati sa osnovnim koracima do pokretanja frileneser posla. Takođe, konsultacije pružaju kordinatori projekta Miloš Jovović sa fokusom na razvoj youtube kanala, kao i Milica Zvizdić koja će korisnike upoznati sa pripremom kvalitetnog porftilo-a i o načinima promocije putem društvenih mreža.

Konsulatacije “Online zaposlenje“ biće organizovane svakog četvrtka do 30. januara sledeće godine, a svi zainteresovani mogu se prijaviti tako što će popuniti aplikacioni obrazac i poslati svoj portfolio i CV na email [email protected].

Konsultacije “Online zaposlenje” realizuju se u okviru projekta “Klik do posla” koji se implementira u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) koji finansira Evropska unija, a sprovodi Program ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa Opštinama Nikšić, Podgorica, Tivat, Kotor i Pljevlja.

Marija Goranović

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Izvršni direktori Eelektroprivrede Crne Gore (EOCG) i Eko-fonda, Ivan Bulatović i Draško Boljević, potpisali su juče u Podgorici Sporazum o zajedničkom finansiranju i realizaciji projekta "Solari 5000+ (70 MW)" za fizička i pravna lica.
U Vladi smatraјu da nema osnova da Ustavni sud prihvati iniciјativu priređivača igara na sreću za ocјenu ustavnosti u vezi sa ukidanjem mogućnosti uplate novca na korisničke naloge preko trafika.
Ministarstvo saobraćaja i pomorstva saopštilo je da su predstavnici Crne Gore i Bosne i Hercegovine dogovorili da se u narednih 60 dana objavi javni poziv za izbor izvođača radova i nadzor na projektu izgradnje međudržavnog mosta preko rijeke Tare.