Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Igračkoteka i razvojni centar: Radionica “Recept za prijateljstvo”

receptzaprijateljstvo-620x438
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 31.01.2020. u 11:10

U Igračkoteci i Razvojnom centru, večeras u 19h, održaće se radionica pod nazivom "Recept za prijateljstvo", a vodiće je pedagoškinja Milica Vujović.

Uz druženje, razgovor i niz aktivnosti djeca ce isražavati svoje stavove o prijateljstvu ali isto tako i naučiti kako svojim ponašanjem mogu uticati na stvaranje prijateljske atmosfere. Kroz igru će korigovati ili obogatiti svoj odnos sa drugarima i osmisliti pravi recept za prijateljstvo! Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 8 godina, a broj mjesta ograničen je na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u OŠ “Luka Simonović“, Ulica Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493  ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sektor za seizmologiju danas 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 kilometara sjeverno od Velimlja u opštini Nikšić.