Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Predsjedništvo DPS: Jednoglasna podrška Simoviću za predsjednika Opštine Nikšić

84336992_498315044412498_4096730597962022912_n_0
gov.me
  • Autor onogost.me
  • 16.11.2020. u 19:35

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista je na današnjoj sjednici razmatralo i jednoglasno izglasalo prijedlog da Milutin Simović bude kandidat za predsjednika Opštine Nikšić, saopšteno je večeras iz te partije.

“Zajednički je konstatovano da Simovićevi dosadašnji rezultati u radu, kao i iskustvo provedeno na najodgovornijim funkcijama garantuju da je riječ o najboljem rješenju kada je u pitanju dalje rukovođenje u Nikšiću”, navode u DPS-u.

Kako dodaju, predsjedništvo je razmatralo i brojna rješenja koja se tiču određenih strukturnih i kadrovskih promjena u partiji, a o kojima će javnost biti obaviještena u narednom periodu.

Podsjećamo, na današnjoj sjednici Predsjedništva DPS odlučeno je i da će vanredni Kongres te stranke biti održan 23. januara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.