Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Sokolići” remijem započeli kvalifikacije za Euro

mladi_reprezentativac_cg_fscg
fscg.me
  • Autor onogost.me
  • 29.03.2021. u 18:07

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno 2:2 protiv vršnjaka iz Bosne i Hercegovine u utakmici uvodnog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Meč je imao dva različita poluvremena, u prvom su mreže mirovale, dok je u drugom viđen potpuni spektakl na DG Areni u Podgorici.

Prva je popustila odbrana “sokolića” i to u 49. minutu, kada je Krstović postigao autogol. Istom mjerom uzvratili su gosti u 56. minutu, ovog puta poravnanje je donio Barišić, koji je pogodio mrežu svoje selekcije. Samo dva minuta kasnije reprezentativci BiH su vratili vođstvo preko Bašića. Konačan rezultat 2:2 postavio je Ražnatović u 68. minutu.

Naredni rival mladoj fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo biće Luksemburg 4. aprila.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore okupiće se sjutra u Podgorici, u okviru EHF semdice. To će ujedno biti početak priprema za Evropsko prvenstvo koje će od 28. novembra do 15. decembra biti odigrano u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.