Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Registrovano 38 saobraćajnih nezgoda, sankcionisali 1.068 vozača…

policija
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 31.05.2021. u 07:14

Tokom vikenda na teritoriji naše države se dogodilo 38 saobraćajnih nezgoda, u kojima je devet osoba zadobilo teške tjelesne povrede, 27 lake tjelesne povrede, a zbog počinjenih prekršaja sankcionisano je 1.068 vozača.

Iz Uprave policije saopšteno je da se radi o počiniocima najtežih saobraćajnih prekrašija, kao što su prekoračenje dozvoljene brzine, preticanje kolone vozila, preticanje na „punoj” liniji, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola

“U skladu sa Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima i Zakonom o prekršajima, čak 34 vozača su isključena iz saobraćaja, lišena slobode i privedena nadležnim sudovima na dalji postupak i odlučivanje”, kaže se u saopštenju.

Apelovali su na vozače da bezbjednim i odgovrnim ponašanjem u saobraćaju doprinesu ličnoj, bezbjednosti svojih saputnika, ali i ostalih učesnika u saobraćaju.

Službenici saobraćajne policije Uprave policije će, kako su kazali, i u narednom periodu nastojati da preventivnim ali i represivnim aktivnostima doprinesu smanjenju broja prekršaja, kao i saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.
Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.