Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Petak u Cinemi 213

lklcpc
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 02.07.2021. u 06:13

Ovog petka na repertoaru bioskopa Cinema 213 su dva filma.

Animirana komedija “Zec Petar – skok u avanturu” otvoriće dan u 16.45h, a prikazaće se i u 18.30h. Neko vrijeme je prošlo od kako su Petar Zec i Toma zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nestašne reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti spostvenog vrta, Zec Petar otkriva cijeli novi svijet u kojem se njegovi nestašluci cijene. U trenutku kada njegova porodica odluči sve da rizikuje kako bi ga pronašla, Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

U 20.15 čeka vas horor “Pročišćenje zauvijek”. Iskočivši iz rekordnog uspjeha Prvog Pročišćenja 2018. godine, Blumhausova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju, jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbjedan.

Adela i njen suprug Huan žive u Teksasu, gde Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Takera, Kejleba, ali to podgrijava bijes i ljubomoru Kejlebovog sina Dilana. Jutro nakon Pročišćenja, maskirana banda ubica napada porodicu Taker – uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obe porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Udruženje boraca Narodno-oslobodilačkog rata (UBNOR) i antifašisti Nikšića i Društvo prijatelja i poštovalaca Nikšića u petak, 20. septembra, sa početkom u 19 časova, u Hotelu "Onogošt" organizuju promociju knjige "Besudna vremena" autora Velizara Sredanovića.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – akcija “Transformersi- Početak”, triler “Smrtonosan susret”, drama, horor “Supsatnca” i drama, misterija “Lazarev put”.