Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Brnović: Ostaje žal jer smo igrali kvalitetno

Screenshot
  • Autor onogost.me
  • 21.08.2022. u 12:44
"Plavi" su sinoć poraženi od Budućnosti rezultatom 2:0 u najvećem crnogorskom derbiju, odigranom u okviru 5. kola Meridianbet 1. CFL.

Šef stručnog štaba Sutjeske Nenad Brnović nakon utakmice kazao je da je nikšićki tim bio dobar tokom većeg dijela meča, ali da kad svoje šanse promašiš uslijedi kazna.

"Budućnost nas je večeras surovo kažnjavala svaki put, na svaku našu lošu reakciju, grešku u odbrani, bili smo kažnjeni. Žao mi je, mogla je utakmica da ode u potpuno drugom pravcu. Nezadovoljan sam rezultatom ali već sedam dana radim. Mogu biti zadoboljan igrom, siguran sam ako nastavimo ovako da igramo i poboljšamo ovu realizaciju da ćemo imati u kontinuitetu pobjede na našoj strani", kazao je Brnović.

Dodaje da "ostaje žal jer smo igrali kvalitetno".

"Predstoji nam jako težak raspored, dolazi Dečić, imamo dva gostovanja Rudaru i Petrovcu, ali vjerujem ako ponovimo igru i malo popravimo realizaciju, rezultat neće izostati", zaključio je on.

Sutjesku u narednom kolu očekuje još jedan derbi - na stadionu kraj Bistrice dočekuje ekipu Dečića.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Posljednje kolo Prve crnogorske fudbalske lige pred reprezentativnu pauzu igra se danas, a obilježoće ga najveći derbi crnogorskog fudbala - Sutjeska će u 11. kolu u kraj Bistrice dočekati Budućnost.
Sutjeska je večeras u prvom kolu Prve crnogorske košarkaške lige savladala Jedinstvo u Bijelom Polju (81:68) i napravila lijepu uvertiru pred meč sa Bosnom u Sarajevu u 2. kolu NLB ABA2 lige koji se igra u srijedu od18 h.