Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Milatović ubjedljivo vodi u odnosu na Đukanovića

Evropa sad/DPS
  • Autor onogost.me
  • 02.04.2023. u 21:00
Danas je održan drugi krug predsjedničkih izbora, u kojem su učestvovali aktuelni šef države i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović i zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović. Glasačko pravo na predsjedničkim izborima imalo je 542.154 građanina. Ovo su četvrti predsjednički izbori od obnove nezavisnosti. Predsjednik države bira se na pet godina.

20.59 h - Predsjednički kandidat Jakov Milatović osvojio je 60,1 odsto glasova na predsjedničkim izborima. Kandidat DPS-a Milo Đukanović osvojio je 39,9 glasova. To su podaci na osnovu 87,7 odsto uzorka, koje je saopštio CEMI.

20.54 h - Kandidat za predsjednika Milo Đukanović osvojio je 42,4 odsto glasova, dok je Jakov Milatović osvojio 57,6 odsto glasova, pokazuju preliminarni rezultati na osnovu 85 odsto obrađenog uzorka, podaci su Centra za demokratsku tranziciju (CDT).

20.42 h - Kandidat za predsjednika Milo Đukanović osvojio je 39,9 odsto glasova, dok je Jakov Milatović osvojio 60,1 odsto glasova, pokazuju preliminarni rezultati na osnovu 72,2 odsto obrađenog uzorka, podaci su Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

20.37 h Kandidat za predsjednika Milo Đukanović osvojio je 39,8 odsto glasova, dok je Jakov Milatović osvojio 60,2 odsto glasova, pokazuju preliminarni rezultati na osnovu 64,5 odsto obrađenog uzorka, podaci su Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

 

20.36 h - Kandidat za predsjednika Milo Đukanović osvojio je 40 odsto glasova, dok je Jakov Milatović osvojio 60 odsto glasova, pokazuju preliminarni rezultati na osnovu 58,3 odsto obrađenog uzorka, podaci su Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

Foto: CeMI

20.31 h Kandidat za predsjednika Milo Đukanović osvojio je 39,7 odsto glasova, dok je Jakov Milatović osvojio 60,3 odsto glasova, pokazuju preliminarni rezultati na osnovu 46,8 odsto obrađenog uzorka, podaci su Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

20.30 h - Kandidat za predsjednika Milo Đukanović osvojio je 40 odsto glasova, dok je Jakov Milatović osvojio 60 odsto glasova, pokazuju preliminarni rezultati na osnovu 42,7 odsto obrađenog uzorka, podaci su Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

20.21 h Kandidat za predsjednika Milo Đukanović osvojio je 40 odsto glasova, dok je Jakov Milatović osvojio 60 odsto glasova, pokazuju preliminarni rezultati na osnovu 38,5 odsto obrađenog uzorka, podaci su Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

Kandidat za predsjednika Milo Đukanović osvojio je 39,2 odsto glasova, dok je Jakov Milatović osvojio 60,8 odsto glasova, pokazuju preliminarni rezultati na osnovu 31,2 odsto obrađenog uzorka, podaci su Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sutjeska je večeras u prvom kolu Prve crnogorske košarkaške lige savladala Jedinstvo u Bijelom Polju (81:68) i napravila lijepu uvertiru pred meč sa Bosnom u Sarajevu u 2. kolu NLB ABA2 lige koji se igra u srijedu od18 h.
    U nikšićkom zdravstvu nijedana diploma ne potiče iz obrazovnih ustanova koje su u prethodnim godinama bile pod istragom i sumnjom za izadavanje lažnih obrazovnih isprava. To je rezultat nakon analize dobijenih podataka preko Zakona o slobodnom pristupu informacijama portala Onogošt koji je imao uvid u oko čak 220 diploma srednjeg i višeg medicinskog kadra u nikšićkom zdravstvu.
    Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.