Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Grivić: Bićemo bolji protiv Budućnosti

UGC
  • Autor onogost.me
  • 15.08.2023. u 12:10
Očekivala se pozitivna reakcija fudbalera Sutjeske nakon promjene na čelu stručnog štaba, ali se crnogorski vicešampion sa gostovanja Jedinstvu u Bijelom Polju vratio samo sa bodom.

Nakon četiri prvenstvena meča Sutjeska ima svega šest bodova, jednu pobjedu i čak tri remija, a kraj Bistrice su se nadali da bi na sjeveru države mogli popraviti atmosferu u ekipi pred najveći crnogorski derbi, prvi ovosezonski, protiv Budućnosti.

Igrači koje je vodio Boris Miličković, prvi saradnik novog trenera Vladimira Jankovića, igrali su dobro, ali i Jedinstvo, koje ih je lani namučilo u svakom meču, imalo je svoje šanse.

Prvotimac Sutjeske Dragan Grivić nije zadovoljan rezultatom, ali tvrdi da su igrali bolje nego u prethodnim mečevima, djelovali zrelije, a to je, kako kaže, očekivano i najvažnije, pogotovo što će narednog vikenda igrati jednu od važnijih utakmica u ovoj polusezoni.

"Bili smo maksimalno fokusirani na Jedinstvo, bili smo bolji, stvorili više prilika, djelovali znatno bolje nego u prethodnih nekoliko mečeva, što je i očekivano s obzirom na to da je šampionat tek počeo, ali nije nam se dalo da pogodimo. Istina je i da Bjelopoljci imaju respektabilan sastav, ali nama ostaje žal. Sad se okrećemo derbiju, imamo vremena da popravljamo svoje manjkavosti i u derbiju očekujem da odigramo znatno bolje", rekao je Grivić.

Protiv Budućnosti će na klupi biti novi trener.

"Privikavamo se i na malo drugačiji sistem rada s novoizabranim šefom struke Jankovićem i nadam se da ćemo iz meča u meč biti sve uspješniji, da ćemo igrati ljepši fudbal i biti efikasniji. Ipak, ne smije se zanemariti da je naš sastav tokom ljetnjeg prelaznog roka preživio znatne izmjene, da nijesmo imali dovoljno vremena za kvalitetno uigravanje...", riječi su Grivića.

I sljedeću utakmicu, protiv Budućnosti, Nikšićani će igrati pred praznim tribinama, jer im je podrška navijača uskraćena nakon skandiranja ,,vojvoda“ uoči finalnog meča Kupa Crne Gore minule sezone.

S navijačima ili bez njih, fudbaleri Sutjeske u svakom slučaju imaće dovoljno motiva za ovaj susret jer dolazi im Budućnost, vječiti i najveći rival, tim koji im je lani „za dlaku“ preoteo titulu, samo zbog boljeg međusobnog skora.

Izvor: pobjeda.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Fudbaleri Sutjeske vezali su četiri meča bez poraza u MeridianBet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi, a taj niz pokušaće da nastave sjutra (16) protiv Jedinstva u Bijelom Polju.
    Tradicionalni međunarodni turnir Kup Nikšića, koji će okupiti više od 400 takmičara i 30 klubova iz država regiona, biće održan u subotu, saopštio je organizator manifestacije, Karate klub Onogošt.