Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićkim veteranima pregršt medalja u Sutomoru

Blagoje Đukanović
  • Autor onogost.me
  • 19.06.2024. u 14:55
Crnogorski savez sportske rekreacije “Sport za sve” organizovao je rekreativni višeboj, masovnu manifestaciju koja je proteklog vikenda u Sutomoru okupila 216 rekreativaca iz svih krajeva Crne Gore.

Učestvovalo je ukupno 25 veteranskih društava, a takmičenje se odvijalo u šest disciplina: šut na gol, pikado, skok u dalj, duboki pretklon, nabacivanje obručeva i baggo u tri uzrasne kategorije: do 40 godina, od 40 do 60 i preko 60 godina, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Takmičari Veterana Nikšića bili su najuspješnija ekipa sa 19 osvojenih medalja. Oni su bili pojačani jedanaestogodišnjom Darijom Radusinović koja je u kategoriji do 40 godina osvojila četiri medalje - dvije srebrne i dvije bronzane. Rekreativci Pivare osvojili su 14 medalja, a članovi nikšićkog društva “Kapetan” (vojni planinari) su uzeli devet medalja.

Učesnike je na otvaranju pozdravio predsjednik Skupštine saveza, prof. dr Budimir Bijelić.

Predsjednik Crnogosrkog saveza, Gligorije Vojinović, zahvalio je Ministarstvu sporta i mladih i Crnogorskom olimpijskom komitetu na podršci i organizovanju manifestacije, koja je, kako je kazao,  bila u svemu rekordna.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Na Gradskom stadionu u Bijelom Polju Sutjeska će gostovati Jedinstvu u okviru devetog kola Meridianbet Prve crnogrske fudbalske lige.
    Fudbaleri Sutjeske vezali su četiri meča bez poraza u MeridianBet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi, a taj niz pokušaće da nastave sjutra (16) protiv Jedinstva u Bijelom Polju.