Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mandić uručio Trinaestojulske nagrade dobitnicima

Skupština Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 12.07.2024. u 12:17
Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.

Svečana ceremonija povodom dodjele Trinaestojulske nagrade biće održana u Vladinom domu na Cetinju.

Ovogodišnje nagrade uručene su književniku Andriji Raduloviću, koji je dobio nagradu za knjigu poezije „Otkup“, akademskom slikaru mr Branislavu Banu Sekuliću, redovnom profesoru u penziji za izložbu u Muzeju savremene umjetnosti Crne Gore praćenu monografijom, Nikoli Marojeviću, doktoru bogoslovskih nauka, za ukupnu godišnju aktivnost na razvoju kulture, kao i Trinaestojulsku nagradu za životno djelo prof. dr u penziji Draganu Koprivici.

Odluku o dobitnicima donio je Žiri u sastavu: prof. dr Nikola Vukčević, predsjednik, Želidrag Nikčević, doc. dr Miloje Šundić, Sulejman Kujević, prof. Miloje Aranitović, prof. Nikola Rakočević i doc. dr Adnan Prekić.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Trenutno nema oboljelih od Q groznice među ljudima, saopšteno je iz Ministarstvo zdravlja odakle poručuju da sa Institutom za javno zdravlje, nakon informacije o pojavi Q groznice kod životinja na određenim poljoprivrednim gazdinstvima u Crnoj Gori preduzumaju sve mjere iz svoje nadležnosti.