Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bečić: Nikšić moramo unaprijediti još većim ulaganjima

Kabinet potredsjednika Vlade Crne Gore za bezbjednost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2024. u 08:56
Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku Aleksa Bečić uputio je srdačne čestitke povodom 18. septembra, Dana opštine Nikšić, predsjedniku opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću, kao i svim Nikšićankama i Nikšićanima.
”Na bogatim stranicama istorije i tradicije grada pod Trebjesom ostaje upisan slobodarski duh vaših predaka, koji su prije 80 godina hrabro stali u odbranu svog doma, ostavljajući kao najsvetiji amanet današnjim generacijama žrtvu podnijetu za slobodu rodnog kamena”, naveo je Bečić.
Nikšić, kao najveća crnogorska opština, bogata industrijskim potencijalima i najvažnijim resursom – njenim građanima, naglasio je u čestitci, ”moramo unaprijediti još većim ulaganjima, kako bi ova opština postala središte razvoja”.
”U to ime, koristim priliku da vam još jednom čestitam Dan opštine, da nastavimo putem odlučne i beskompromisne borbe, novih ideja i predanog rada. Srećan Dan opštine Nikšić”, stoji u čestitci koju je uputio Bečić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Niksic je grad koga vise nema, unakazen, unazadjen, grad potpunog rasula na svim nivoima, grad nekadasnje gospode, snage i lijepog zivota

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija obezbijedilo je sredstva za isplatu stipendija i studentskih kredita za septembar školske 2023/2024. godine od 625.005 eura, saopštili su iz tog resora.
    Za upis na doktorske studije u studijskoj 2024/2025. godini predviđeno je ukupno 126 mjesta na 16 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora UCG, kojom je predsjedavao Milivoje Radović.