Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Promocija knjige “Besudna vremena”

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2024. u 09:32
Udruženje boraca Narodno-oslobodilačkog rata (UBNOR) i antifašisti Nikšića i Društvo prijatelja i poštovalaca Nikšića u petak, 20. septembra, sa početkom u 19 časova, u Hotelu "Onogošt" organizuju promociju knjige "Besudna vremena" autora Velizara Sredanovića.

Kako su naveli organizatori, knjiga govori o značajnim crnogorskim i jugoslovenskim istorijskim ličnostima stradalim na Golom otoku. 

“Ispričane su životne priče velikih ljudi iz malog, ali veličanstvenog njegoševskog naroda i crnogorske nacije, jugoslovenskog opredjeljenja, koji su stradali kao sljedbenici izvorne internacionalne socijalističke ideje i ruskog faktora, koji je bio dominanatan u razvoju crnogorskog bića i državnosti od nastanka do kraja dinastije Petrović, pa i u Jugoslaviji”, saopštili su.

Na promociji  će govoriti akademik Nenad Vuković koji je uradio recenziju, dr Nikola Šaranović i autor, prof. dr Velizar Sredanović.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – akcija “Transformersi- Početak”, triler “Smrtonosan susret”, drama, horor “Supsatnca” i drama, misterija “Lazarev put”.
    U Galeriji A večeras sa početkom u 20 časova, biće otvorena Posthumna izložba slika, crteža i skulptura "Duboki vid Žarka Bjelice", na kojoj će biti izložena djela autora.