Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U Tehnopolisu otvorena izložba radova polaznika Škole stripa i ilustracije

IPC Tehnopolis
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2024. u 12:01
U IPC Tehnopolis otvorena je izložba radova polaznika ovogodišnje obuke Škole stripa i ilustracije, koju Tehnopolis realizuje u okviru Programa edukacija za 2024. godinu.

Ovo je bila prilika da se prikažu radovi talentovanih, mladih umjetnika koji su se bavili stripom i ilustracijom tokom obuke, od aprila do juna.

“Ova Škola je bila tizer za sledeću godinu za koju već pripremamo nove obuke i novi program za Školu stripa i ilustracije. Posebnu zahvalnost iskazujem prema djeci, sjajnim umjetnicima, ali i predavaču, Iliji Nikčeviću, koji na različite načine utiče i razvija strip kulturu, ne samo u Nikšiću nego i u Crnoj Gori”, rekao je izvršni direktor IPC Tehnopolis, Đorđije Malović, u svom uvodnom obraćanju.

“Cilj obuke nam je bio da se djeca druže, da nauče nešto i da uđu u taj svijet strip kulture i razviju svoje ideje, a najbolje je da sami pogledate njihove radove i zaključite jesmo li uradili dobar posao”, kažao je predavač, Ilija Nikčević.

Iz Tehnopolisa su kazali da su radovi ovih kreativaca inspirisali posjetioce, naročito mlađe generacije, podstičući ih da istraže i razvijaju svoj kreativni potencijal.

“Organizujući izložbu podržali smo još jednom rad mladih generacija i skrenuta je pažnja na budućnost kreativne industrije u Crnoj Gori”, kazali su oni.

Izložba je otvorena do 20. septembra u periodu od 10 do 17h. Posjetu izložbe u grupama potrebno je najaviti pozivom na broj 067 308 805.

Program edukacija za 2024. godinu finansijski je podržala Opština Nikšić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Povodom obilježavanja 18. septembra, Dana opštine Nikšić, večeras će na Trgu slobode biti upriličen koncert Željka Samardžića.
    Nastupom dječje glumačke sekcije JU "Zahumlje" na nikšićkom Trgu slobode, koja je izvela segment iz kultne serije "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo" počeo Festival "Korzo", koji trajati večeras i sjutra veče (30. i 31 avgusta).