Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Osnovci u Župi dobili novu školsku salu

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2024. u 13:22
Savjet Mjesne zajednice Župa Nikšićka, uz pomoć donatorskih sredstava kompanije MK Group, uspješno je završio radove na rekonstrukciji školske sale u Osnovnoj školi "Dušan Bojović".

Ova sala, koja je bila u veoma lošem stanju, sada je obnovljena na radost svih učenika i nastavnog osoblja, kazao je predsjednik Savjeta MZ Dragoljub Radulović.

“Zahvaljujući inicijativi Savjeta MZ Župa Nikšićka, a uz pomoć donatorskih sredstava MK GROUP, danas su svečano završeni radovi na rekonstrukciji školske sale u OŠ “Dušan Bojović”, koja je bila u veoma lošem stanju. Tako će oko 260 djece koja pohađaju ovu školu imati sve potrebne uslove. Savjet MZ Župa se zahvaljuje ljudima iz MK GROUP što su na pravi način sagledali opravdanost zahtjeva i time uljepšali boravak u školi našoj djeci”, kazao je Radulović.

Poručio je da će Savjet MZ Župa i u narednom periodu nastaviti da kroz razne projekte poboljšava uslove života u tom mjestu, sa posebnim akcentom na djecu.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija obezbijedilo je sredstva za isplatu stipendija i studentskih kredita za septembar školske 2023/2024. godine od 625.005 eura, saopštili su iz tog resora.
    Za upis na doktorske studije u studijskoj 2024/2025. godini predviđeno je ukupno 126 mjesta na 16 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora UCG, kojom je predsjedavao Milivoje Radović.