Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U Nikšiću pronađeno 30 kg materije nalik na marihuanu, uhapšena jedna osoba

Uprava policije
  • Autor onogost.me
  • 21.09.2024. u 12:32
Na poluostrvu Krupačkog jezera policija je pronašla tri vreće, težine 30 kilograma, u kojima su se nalazile zelene biljke, nalik na opojnu drogu marihuanu. Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je M. S. (38) u Kočanima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako je saopšteno, službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge, u saradnji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ uz podršku službenika Sektora granične policije uz angažovanje službenih pasa, preduzimajući operativne i proaktivne aktivnosti u cilju otkrivanja krivičnog djela neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga, pronašli su tri pakovanja - vreće, u kojima su se nalazile zelene biljke nalik na opojnu drogu marihuanu ukupne mase oko 30 kilograma koje su bile sakrivene na poluostrvu Krupačkog jezera.

"Po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. (38) u mjestu Kočani, u blizini ovog jezera. Pretresom kuće su pronađene dvije biljke nalik na opojnu drogu marihuanu mase oko 50 grama, vaga za precizno merenje, kao i manja količina materije za koju se sumnja da se opojna droga kokain", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da su službenici policije lišili slobode M.S. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu na dalju nadležnost.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Tradicionalna izložba pčelinjih proizvoda, koja se u gradu podno Trebjese organizuje po 21 put, okupila je više od 40 izlagača iz svih krajeva Crne Gore, ali i regiona.
    U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
    U periodu od 1. januara do 30. juna ove godine na teritoriji Crne Gore izvršeno je 309 krivičnih djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, navodi se u prilogu za izvještaj Evropske komisije koji je nedavno usvojila Vlada Crne Gore.