Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Studentski teatar večeras u Nikšićkom pozorištu

  • Autor onogost.me
  • 25.09.2024. u 11:27
Studentski teatar iz Podgorice izvešće večeras na sceni Nikšićkog pozorišta svoju novu predstavu, po tekstu i režiji Dragana Koprivice, sa početkom u 20 časova, a ulaz je slobodan.
Komad "Sekretarijat za sufinansiranje žirafa“ predstavlja apsurdnu, satiričnu viziju sukoba moćnika iz kulture, postavljenih po partijskom ključu, i pjesnika koji uvijek zavise od sufinansiranja svojih projekata od resornih institucija kulture, u kojim često sjede pogrešni ljudi, predstavnici birokratije. Iz ovakvog sukoba i nastaju brojne komične scene.

U glavnim ulogama pojavljuju se talentovane Mihaela Živković Batrićević i Marija Đuranović, a ostale likove tumače Sanja Veličković Radonjić (sekretarica), Ljudmila Vorobjova (kafe kuvarica) i Emir Tičić (mladi ekspert).

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – animacija, avantura “Klinci kaubojci”, triler, horor “Nikad ne puštaj”, drama “Megalopolis” i drama “Megdan: Između vode i vatre”.
    Sajmovi knjiga su mnogo više od mjesta gdje se okupljaju izdavači i čitaoci. Oni su žarišta dijaloga, nit između različitih kultura i prostora gdje se njeguje ono najvažnije – naš duh i intelekt, poručila je državna sekretarka u Ministarstvu kulture i medija Dragana Kažanegra Stanišić na otvaranju sajma knjiga “Anderva book”, koji se u Nikšiću organizuje četvrtu godinu zaredom.