Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Raspisan oglas za prijem 100 vojnika i vojnikinja po ugovoru

Ministarstvo odbrane
  • Autor onogost.me
  • 25.09.2024. u 14:32
Ministarstvo odbrane raspisalo je oglas za prijem 100 vojnika i vojnikinja po ugovoru na određeno vrijeme u trajanju od godinu dana.

Vojnici i vojnikinje po ugovoru traže se u Pješadijskom bataljonu, Bataljonu za podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, Mornarici Vojske Crne Gore, Odredu posebne namjene, Vojno-medicinskom centru i Vazduhoplovstvu Vojske Crne Gore.

"Spisak traženih zanimanja je širok, od vozača, električara, elektromehaničara, do nišandžija minobacača ili puškomitraljeza, strijelaca itd.", saopšteno je iz Ministarstva.

Pješadijski bataljon popunjava najviše, 57 radnih pozicija, sa mjestom službovanja u Danilovgradu, Nikšiću, Pljevljima i Kolašinu.

"U Bataljonu za podršku traži se 15 vojnika i vojnikinja, sa mjestom službovanja u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu i Zeti, dok u Četi za vezu i elektronsko ratovanje ima devet upražnjenih mjesta, za službovanje u Zeti. Mornarica Vojske Crne Gore traži 10 vojnika ili vojnikinja, sa mjestom službovanja u Baru, Herceg Novom i Tivtu", navodi se u saopštenju.

U Odredu posebnih namjena slobodna su četiri mjesta, sa mjestom službovanja u Danilovgradu, dok Vojnomedicinski centar traži dvoje, sa mjestom službovanja u Podgorici i Pljevljima.

"Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore traži tri mjesta, sa službovanjem u Zeti", kazali su iz Ministarstva.

Tekst oglasa, sa opštim i posebnim uslovima, metodologiji, o potrebnoj dokumentaciji, kao i prijavnim formularom pročitajte OVDJE.

"Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 020 483 417 ili 020 483 526, kao i mejlom, na adresu [email protected], radnim danima od 9 do 14 h", kazali su iz Ministarstva.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Znaci da je u pitanju dama koja radi u vojsci i 100 puta je hrabrija od tebe, kvazi-muzjace i internet ratnice!

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci