Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Kovačević će na izborima u Nikšiću doživjeti debakl

DPS
  • Autor onogost.me
  • 30.09.2024. u 19:34
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević se zbog imuniteta vratio u poslaničke klupe, kako bi se sakrio od brojnih nepočinstava i zlodjela, tvrde u Opštinskom odboru DPS-a u Nikšiću.

"Taj hrabriša sve što izgovori brzo porekne, sve što uradi neko mu je podmetnuo, a onda se krije iza imuniteta. Možda će ga ovog puta imunitet i spasiti odgovaranja pred sudskim organima, ali za kratko, jer ubrzo se neće imati iza čega kriti", poručuju iz DPS-a Nikšić.

Prema njihovim riječima, "poslanički imunitet dođe i prođe, ali sud javnosti ostaje, kao i predmeti pred sudovima".

"Pitamo Kovačevića zašto je iznio neistinu prilikom davanja izjave povodom izrečenog na obilježavanju 166 godina od bitke na Grahovcu, zašto je lagao da nije mislio to što je rekao, zašto je lagao da nije rekao da će s onima koji ne misle kao on postupati kao sa nekadašnjim neprijateljima? Zašto je lagao da mu to sve neko podmeće i da neko hoće da ga posvađa sa prijateljskom Turskom. Jer da nije lagao zašto bi se pozivao na poslanički imunitet, o čijem ukidanju sada treba da se izjasni Administrativni odbor", navode iz DPS-a.

Kovačeviću stoga poručuju da posljednje dane u svojoj funkcionerskoj fotelji iskoristi kako bi razmslio šta i kuda nakon imuniteta.

Iz DPS-a kažu da ga imunitet neće sačuvati od suda građana i građanki grada pod Trebjesom.

Poručuju da će Kovačević, poput svojih saboraca u Podgorici, za nekoliko mjeseci u Nikšiću, doživjeti politički debakl.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Milojko Spajić, premijer Crne Gore, i Marko Kovačević, predsjednik opštine Nikšić, poigravaju se sa građanima i prebacuju odgovornost sa Vlade na lokalnu samoupravu i sa lokalne samouprave na Vladu, ne želeći da im nešto tako očigledno, a po njima „trivijalno“, poput Q groznice, zarazne bolesti koja desetkuje crnogorski stočni fond i ugrožava zdravlje ljudi, remeti politički rejting, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore Sonja Milatović.