Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prosinečki: Jovetić i Savić važni igrači, ali treba polako tražiti nasljednike

RTCG
  • Autor onogost.me
  • 05.10.2024. u 11:36
Crnogorsku fudbalsku reprezentaciju očekuju dva teška gostovanja, prvo, u petak, 11. oktobra, gostujemo Turskoj u Samsunu, a zatim u ponedjeljak 14. oktobra gostujemo Velsu.

Selektor reprezentacije Rober Prosinečki kazao je u Jutarnjem programz RTCG da je atmosfera dobra.

"Okupljanje je sjutra, dan ranije, pa ćemo da vidimo koji igrači su zdravi. Atmosfera je dosta dobra, uprkos dva poraza, ali možemo da kažemo da smo bili dobri protiv Velsa, tako da dočekujemo ove dvije gostujuće utakmice koje nisu lagane, ali se nadamo dobrom rezultatu", rekao je Prosinečki.

Veliki problem su, dodao je, povrede koje nas nisu zaobišle ni uoči ovih utakmica.

"Imali smo problema, nisam kukao, ali imali smo dosta problema. Važni igrači, Savić, Vešović, Janković, Kuč, Vujačić – gotovo svi su trebali biti starteri. Poslije toga, Joveta do juče nije našao klub – to su sve problemi. Ali, sve u svemu, mislim da imamo neku sliku ove reprezentacije. Ova reprezentacija, kada su svi zdravi, može biti dobra, i to jako dobra. Sad, kad nam fali ovoliko igrača, ni druge reprezentacije ne bi mogle, a kamoli Crna Gora. Vidjećemo koji će sve igrači doći i koji će biti zdravi za ove dvije utakmice", kazao je naš selektor.

Prosinečki je dodao i da Crna Gora nije imala sreće protiv Islanda.

"Malo je neugodno kada se izgube dvije utakmice, pogotovo protiv Islanda. Možemo reći da smo bili dobri protiv Velsa, ali nas sreća nije 'pomazila' da ostvarimo bolji rezultat, ali mislim da će nam se to vratiti. Kao trener želim da moja ekipa igra, i mislim da smo u puno navrata pokazali da možemo. Nismo imali rezultat, a on je na kraju sve, ali nadam se da ćemo u budućnosti imati bolje rezultate."

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iz NVO Fondacija Volonteri Crne Gore pozvali su sve ljubitelje sporta i humanosti na najveći crnogorski fudbalski derbi, utakmicu FK Sutjeska Nikšić - FK Budućnost Podgorica, u nedjelju, 5. oktobra.