Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Dok u Vodovodu pršte ostavke, voda za piće danima neispravna

DPS
  • Autor onogost.me
  • 07.10.2024. u 21:29
U Nikšiću danima voda iz gradskog vodovoda nije za piće. Ogroman stepen mutnoće i zagađenost natjerali su građane Nikšića da kupuju flaširanu vodu već peti dan, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a.

Dešavalo se i ranije, kažu iz DPS-a, da voda ne bude dan-dva za piće, ali bi ubrzo problemi bili riješeni.

"O čemu se sada radi? Da li je rukovodstvo JP Vodovod i kanalizacija nesposobno da riješi problem ili se i priroda urotila protiv njih, možda ćemo i saznati. Da situacija bude još teža, u trgovinskim radnjama već se osjeća deficit vode za piće i ne može se naći u većim pakovanjima", kazali su iz DPS-a.

Iz ove partije pitaju ko će građanima nadomjestiti dodatne troškove za vodu za piće.

"Inače voda iz gradskog vodovoda u Nikšiću,  često se ne može koristiti za piće, mora se kupovati u marketima, a računi za vodu sve veći. Možda je odgovor na postavljena pitanja – podnošenje ostavki jednog za drugim direktora i v. d. direktora, neznanje, nerad ili opšta bježanija sa rukovodećih mjesta, koja ovih dana nije samo karakteristična za JP Vodovod i kanalizacija, već i za druga preduzeća, ustanove i organe uprave", zaključuju u saopštenju nikšićkog DPS-a.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    1. Izborisubrzo

      Gospodo iz DPS NK, iako se približava vrijeme izbora u NK ne vidi se da ste baš nešto puno aktivni fotelje su tu, salonska saopštenja su tu, solidne apanaže.Nakon obećanja iz vrha partije da će se nešto raditi, da će dosta toga promijeniti u strukturi koordinatora i predsjednika mjesnih odbora, ništa od toga.Poslije najgoreg rezultata DPS od postanka i najgoreg opštinskog odbora i odborničkog kluba u Skupštini grada od postanka DPS,ništa se ne mijenja.Pojedini odbornici vašeg kluba su već preletjeli a tek koordinatori i predsjednici MO.Zar ima iko u NK da misli da ćete sa ovim koordinatorima i predsjednicima MO i još pojedinima, koji su odavno preletjeli iz DPS u četničku bolumentu postići neki rezultat na izborima koji nas čekaju u martu?Samo novi,mladi ljudi, neokaljani i bez mrlje mogu se suprotstaviti ovoj pošasti koja nas je zadesila.NK je bio Najcrnogorski grad i oslonac CG i DPS,a vidite đe su ga doveli bivši predsjednik I.Mitrović i V.Grbović sa saradnicima,koji su i dalje tu.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
    U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.