Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

UBNOR i antifašisti Šavnika: Milatović da stane u odbranu

Vojska Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 10.10.2024. u 23:34
UBNOR i antifašisti Šavnika uputili su podršku načelniku Generalštaba Vojske Crne Gore Zoranu Lazareviću u njegovom sukobu sa ministrom odbrane Draganom Krapovićem.

Oni su saopštili da je Lazarević rođen u toj opštini koja je kroz istoriju, kako su naveli, iznjedrila plejadu časnih oficira – generala, kao što su Radoman Jakić, Neško Dulović, Danilo Janković, Milovan Jegdić, Živan Knežević, Pavle Pekić, Stojan Žugić, Veljko Todorović i mnogi drugi.

„Antifašisti Šavnika će uvijek biti na strani naše Vojske i vojnika koji su spremni da brane svaku stopu Crne Gore, a političarima i prolaznim ministrima poručujemo da se manu naših sinova i očeva koji su spremni dati svoje živote za slobodu našeg naroda i naše Crne Gore. Vi ste, generale, dio njih i slobodarskog naroda Crne Gore. Budite kao i do sada postojan i stamen i ne dajte nikome na našu Crnu Goru i njenu Vojsku. Sve je u životu prolazno, i radna mjesta i privilegije, ali odnos prema Crnoj Gori i njenim kćerkama i sinovima, koji su tu da brane svaku stopu naše države, nema cijenu. Pozivamo Predsjednika države da stane uz generala Lazarevića u odbranu najsvjetlijih vrijednosti, a to je naša jedina država Crna Gora. I na kraju, Antifašisti Šavnika još jednom poručuju aktuelnoj državnoj vlasti da se mane uvođenja države u stanje diktature, jer je građanima sve jasno i ne može im se vrijeđati zdrav razum“, navedeno je u saopštenju.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Odbornik DPS-a Boris Muratović ističe da nadležni umjesto da izdaju naređenje da se hapse oni koji su, protivno svim pravilima i procedurama, naredili zakopavanje, pa otkopavanje zaraženih krava u Župi Nikšićkoj, pa ponovno zakopavanje na drugoj lokaciji, hapse građane koji se bore za zaštitu svog i zdravlja svojih porodica.