Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lazović objavila spisak za EHF sedmicu

Rukometni savez Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2024. u 12:45
Operacija Evropsko prvenstvo nastavlja se sjutra za crnogorske rukometašice, koje se okupljaju u Podgorici tokom EHF sedmice.

Biće to još jedna prilika za pripemu pred EURO koji će od 28. novembra do 15. decembra biti održan u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

Ovo je drugo okupljanje pod vođstvom nove selekorke Suzane Lazović, nakon onog krajem septembra, a „lavice“ će ovog puta u okviru EHF sedmice imati i odličnu provjeru protiv Hrvatske, sa kojom će u Prelogu odraditi zajednički trening i utakmicu koja će biti zatvorena za javnost.

Na spisku selektorke Lazović za EHF sedmicu nema debitantkinja. Na spisku su bile i golmanka Marta Batinović, te bekovi Đurđina Malović i Ilda Kepić, koje će, ipak, propustiti ovu akciju, ali konkurišu za mjesto u timu za predstojeći EHF Euro 2024.

Prvi trening u okviru EHF sedmice, reprezentacija će odraditi u ponedjeljak u dvorani Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore.

Put u Hrvatsku planiran je u četvrtak, a u petak i subotu zakazani su prijateljska utakmica i zajednički trening protiv reprezentacije koja se, takođe, priprema za učešće na smotri najboljih selekcija Evrope.

Na EHF EURO 2024, Crna Gora će igrati u grupi u Debrecinu, a rivali će biti Srbija, Rumunija i Češka. Dvije prvoplasirane selekcije izboriće plasman u glavnu rundu.

Izvor: cdm.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Pionirska reprezentacija Crne Gore trijumfom nad Letonijom (4:1) završila je UEFA Razvojni turnir u Poljskoj.