Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dušan Simonović predsjednik COK-a još četiri godine

COK
  • Autor onogost.me
  • 25.10.2024. u 14:20
Dušan Simonović i u naredne četiri godine biće predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), jer je dobio većinu glasova na Izbornoj skupštini, koja je održana iza zatvorenih vrata Multimedijalne sale Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra.

Sjednici je prisustvovalo 35 od 36 članova Skupštine COK-a koji imaju pravo da učestvuju u glasanju za predsjednika COK-a, čime se ostvario kvorum potreban za održavanje sjednice i donošenje odluka.

“Dušan Simonović je predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) u naredne četiri godine – odlučila je Skupština COK-a, ogromnom većinom glasova. Članove Skupštine sa pravom da učestvuju u glasanju za predsjednika čine po dva predstavnika iz saveza olimpijskih sportova, četiri predstavnika kandiduje Klub crnogorskih olimpijaca, a dva Sportska komisija.

Za reizbor Dušana Simonovića glasalo je 23 od 35 prisutnih članova Skupštine. Za protivkandidata, Katarinu Bulatović, inače direktoricu COK-a, glasalo je 12 članova Skupštine”, kazali su iz COK-a.

Prethodno je za novi mandat Simonovića kandidovalo osam, a Bulatović tri nacionalna sportska saveza.

Nakon izbora predsjednika, pristupilo se izboru članova Upravnog i Nadzornog odbora COK-a. Predsjednik Simonović je predložio sastave oba odbora, koje su članovi Skupštine prihvatili glasanjem.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Crna Gora je porazom započela novi ciklus, Hrvatska je slavila (23:21) na debiju nove selektorke Suzane Lazović u meču u Prelogu koji je bio zatvoren za javnost.