Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Članovi Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Pivare „Trebjesa“ donirali 62 jedinice

davaoci
Pivara Trebjesa
  • Autor onogost.me
  • 12.10.2015. u 12:56

„ Svaki put kada neko dobrovoljno daje krv može spasiti i do tri ljudska života“, poručili su danas članovi Kluba dobrovoljnih davalaca krvi koji funkcioniše u sklopu Pivare „Trebjesa“. 

Članovi ovog Kluba danas su, u saradnji sa Klubom dobrovoljnih davalaca krvi 25, donirali ukupno 62 jedinice krvi Odjeljenju za tranfuziju Opšte bolnice Nikšić.

„Dajući krv, dajemo nadu u ozdravljenje, produžavamo život. Pozvao bih sve ljude dobre volje da postanu dobrovoljni davaoci krvi, kako niko ne bi došao u situaciju da nema dovoljnih rezervi tečnosti koja život znači“, kazao je Predsjednik Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Ranko Jakšić .

Ovo je 11. akcija Kluba, koji je donacijom obilježio i pet godina postojanja i rada. Klub okuplja četvrtinu zaposlenih Pivare „Trebjesa“.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sindikat medija Crne Gore (SMCG) pozvao je zaposlene u crnogorskim medijima da se sjutra priduže regionalnoj akciji Pet minuta gromoglasne tišine, koja se organizuje povodom 3. maja Svjetskog dana slobode medija.
Sektor za seizmologiju danas 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 kilometara sjeverno od Velimlja u opštini Nikšić.